Serres en overkapingen

Met de aanbouw van een kunststof serre of overkapping creëert u niet alleen extra leefruimte, maar een aanbouw betekent ook een forse waardestijging van uw woning. Tevens biedt het toegevoegde waarde doordat het extra licht zorgt voor een extra ruimtelijk effect.

 

De serres en overkappingen worden door Caeyers Kozijnen volledig naar uw smaak en wensen ontworpen en geplaatst. In verschillende kleuren, profielen en met verschillende openingsvarianten zoals schuifpuien, draai- kiepramen en verschillende deuren.

 

(Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om een vergroting en de bijbehorende projectbeschrijving te bekijken)

Ramen, deuren en schuifpuien

Ramen, deuren en schuifpuien vormen vaak een gezichtsbepalend en karakteristiek onderdeel van uw woning. De tijd van vlakke witte kozijnen ligt al ver achter ons, Caeyers kozijnen levert kunststof kozijnen in vele uitvoeringen. Een moderne schuifpui zorgt voor een vrijwel naadloze overgang van uw kamer naar de tuin, alsof beide één geheel vormen.

 

Caeyers kozijnen levert vanzelfsprekend alles op maat gemaakt, in vele vormen en kleuren en met de beglazing die u wenst. Veiligheid staat hoog in ons vaandel, zo worden al onze producten met hang- en sluitwerk geleverd conform Politiekeurmerk "Veilig Wonen".

 

(Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om een vergroting en de bijbehorende projectbeschrijving te bekijken)